Rovaniemen Keilailuliitto

Online scoring löytyy sivuston vasemmasta alareunasta.

Rovaniemen keilailuliiton uutiset ja tapahtumat:

Valtakunnansarjan M4 otteluohjelma

M4 -valtakunnansarjan lohko 13:n 3. kierros heitetään Rovaniemellä 17.11. klo 11 alkaen. Ensimmäisenä lepovuorossa on VuoBo.

Ottelukaavio löytyy tästä.

Keilausopetusta keskiviikkoisin

Tarjolla keilausvalmennusta tiistaisin ja keskiviikkoisin klo 19.00-20.30, ensimmäinen valmennus 14.11. Jokaisena iltana eri osa-alue treenattavana. Valmennuksesta vastaavat Tuomas ja Päivi Uusinarkaus. Valmennuksen hinta on 10€/krt (sis. ratamaksun).

Tarkempi aikataulu tästä.

Kaamoksen Syyskaatajaiset

Kaamos Bowlingin järjestämä Kaamoksen Syyskaatajaiset heitetään 5.11.-16.12. Alkukilpailun pelitapa 6 srj EU, viimeinen kilpailulähtö 15.12. klo 14.30. Finaali heitetään 16.12. klo 12, finaaliin yhteensä 16 heittäjää.

Syyskaadot

Rovaniemen keilailuliiton järjestää Syyskaadot-erikoiskilpailu päättyi O-K:n Tuomas Uusinarkauksen voittoon, Onnittelut Tuomakselle! O-K valloitti kilpailun neljä ensimmäistä sijaa.

Alkukilpailun lopputilanne

Keilakausi 2018-19 käynnistyy

Keilakauden avannut Rovaniemen keilailuliiton järjestämä Syysprosentti -kisa päättyi Ounas-Keilan Anssi Koskelon voittoon. Onnittelut Anssille!

Tulokset

Viking online scoring