Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/np1600/domains/rovaniemenkeilailuliitto.com/public_html/framework/class.database.php on line 61 Rovaniemen Keilailuliitto - Etusivu
Rovaniemen Keilailuliitto

Online scoring löytyy sivuston vasemmasta alareunasta.

Rovaniemen keilailuliiton uutiset ja tapahtumat:

Marraskisa käynnissä

Rovaniemen kaupungin virkaheittojen järjestämä XXXIV Marraskisa heitetään 25.9. - 5.11. Alkukilpailun pelitapa 6 srj EU, viimeinen karsintalähtö la 4.11. Finaali su 5.11.

Paikallissarja käynnistyy 14.10.

Rovaniemen paikallissarjan 1. kierros heitetään 14.-15.10. Paikallissarjan sivut löytyvät tästä.

Keilailukausi käynnistynyt

Rovaniemen keilailukausi on käynnistynyt liiton järjestämällä Syysprosentti-kisalla. Kilpailun voittajaksi itsensä heitti Nasevien Suvi Leskinen, onnittelut Suville!

Kilpailun lopputulokset löytyvät tästä.

Kilpailuilmoitus löytyy tästä.
Rataprofiili löytyy tästä.

Hallimestaruus käyty

Hallimestaruuskisa on käyty ja mestariksi MAB-luokassa heitti Ounas-Keilan Joonas Hannunen ja CD-luokassa Kaamoksen Atte Kananen. Onnittelut mestareille!

Tulokset MAB

Tulokset CD

Helatorstain kisalähtö

Helatorstain kisalahtö heitetään klo 12.

Viking online scoring