Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /home/np1600/domains/rovaniemenkeilailuliitto.com/public_html/framework/class.database.php on line 61 Rovaniemen Keilailuliitto - Etusivu
Rovaniemen Keilailuliitto

Online scoring löytyy sivuston vasemmasta alareunasta.

Rovaniemen keilailuliiton uutiset ja tapahtumat:

Keilailukausi käynnistynyt

Rovaniemen keilailukausi on käynnistynyt liiton järjestämällä Syysprosentti-kisalla. Kilpailun voittajaksi itsensä heitti Nasevien Suvi Leskinen, onnittelut Suville!

Kilpailun lopputulokset löytyvät tästä.

Kilpailuilmoitus löytyy tästä.
Rataprofiili löytyy tästä.

Hallimestaruus käyty

Hallimestaruuskisa on käyty ja mestariksi MAB-luokassa heitti Ounas-Keilan Joonas Hannunen ja CD-luokassa Kaamoksen Atte Kananen. Onnittelut mestareille!

Tulokset MAB

Tulokset CD

Helatorstain kisalähtö

Helatorstain kisalahtö heitetään klo 12.

Kevätprosentti käynnisä

Rovaniemen keilailuliiton järjestämä Kevätprosentti 2017 -erikoiskisa on käynnistynyt. Kilpailu käydään suorana loppukilpailuna,viimeinen kisalähtö 4.6. klo 12.

RKL:n mestaruuskisat 2017

Rovaniemen keilailuliiton A-mestaruusfinaali päättyi Ounas-Keilan Oskari Hannusen voittoon. Onnitteltu Oskarille ja muille voittajille! Muut mestaruuskilpailut pelattiin suoraan loppukilpailuna.

Tulokset löytyvät tästä.
Säännöt löytyvät tästä.