Rovaniemen Keilailuliitto

Online scoring löytyy sivuston vasemmasta alareunasta.

Rovaniemen keilailuliiton uutiset ja tapahtumat:

Joulun ja vuodenvaihteen aukioloajat

Santasport keilahalli on avoinna seuraavasti:

24.12.-26.12. kiinni

27.12.-6.1. joka päivä klo 14-20, hohtoa klo 18-20

7.1. lähtien normaalit aukioloajat

Kaamoksen Syyskaatajaiset

Kaamos Bowlingin järjestämä Kaamoksen Syyskaatajaiset heitettiin 5.11.-16.12. OPS:n Juha Ollonqvist heitti finaalissa kaksi 300 pisteen sarjaa, mutta siitä huolimatta O-K:n Tuomas Uusinarkaus nousi kilpailun voittajaksi, onnittelut kummallekin!

Keilausopetusta keskiviikkoisin

Tarjolla keilausvalmennusta tiistaisin ja keskiviikkoisin klo 19.00-20.30, ensimmäinen valmennus 14.11. Jokaisena iltana eri osa-alue treenattavana. Valmennuksesta vastaavat Tuomas ja Päivi Uusinarkaus. Valmennuksen hinta on 10€/krt (sis. ratamaksun).

Tarkempi aikataulu tästä.

Syyskaadot

Rovaniemen keilailuliiton järjestää Syyskaadot-erikoiskilpailu päättyi O-K:n Tuomas Uusinarkauksen voittoon, Onnittelut Tuomakselle! O-K valloitti kilpailun neljä ensimmäistä sijaa.

Alkukilpailun lopputilanne

Keilakausi 2018-19 käynnistyy

Keilakauden avannut Rovaniemen keilailuliiton järjestämä Syysprosentti -kisa päättyi Ounas-Keilan Anssi Koskelon voittoon. Onnittelut Anssille!

Tulokset

Viking online scoring