Rovaniemen Keilailuliitto ry

Online scoring löytyy sivuston vasemmasta alareunasta. 

 

 

Rovaniemen keilailuliiton uutiset ja tapahtumat:

KEILAHALLIN aukiolo 3.5.-31.8.2021

Ti & Ke 12.00-18.00, To - La 14.00-20.00 (Ma & Su kiinni!)

Hohtokeilaus Pe & La 17.00-20.00, keskiviikkona 16.00-18.00

 

KILPAILUIHIN ILMOITTAUTUMINEN TÄSTÄ

VARAA KEILARATA TÄSTÄ

 

Radanluku- ja olosuhdepäivät

Nyt tarjolla koulutusta rataprofiilien lukemiseen ja treeniä eri olosuhteiden pelaamiseen!

LISÄTIEDOT

 

Rovaniemen Keilailuliitto ry:n 27. suurmestari

Rovaniemen Keilailuliitto ry:n kilpailutoimikunta päätti 20.04.2021 pitämässään kokouksessa myöntää Ounas-Keilaa edustavalle Joonas Hannuselle suurmestarin arvon. Joonas Hannunen on Rovaniemen Keilailuliitto ry:n 27. suurmestari. Muut suurmestarit löytyvät näiltä sivuilta kohdasta liitto.Paikallissarjan lopputulokset

Lopputulokset. Voittaja Kaamos 1, toinen Kaamos 2 ja kolmas O-K 2.Paikallissarja

Paikallisarjan seuraava kierros pelataan la 17.04. ja su 18.04. Lauantaina pelaavat Kaamos 1, RKV ja O-K 1. Sunnuntaina Kaamos N, Kaamos 2 ja O-K 2. Lauantain kisa alkaa poikkeukselllisesti klo 12.30 ja sunnuntai normaalisti klo 14.00Kaamoksen Karvalankkuturnaus 2

Kaamos Bowling ry:n järjestämä Karvalankkuturnaus 2 keilataan 8.2. - 13.3.2021. Alkuklpailuna pelataan 6 sarjaa EU-pelitavalla. Finaaliin 16 seuraavasti: alkukilpailun 10 parasta, 2 parasta B, 2 parasta CD (yksi (1) mies ja yksi (1) nainen), 1 paras (BCD) veteraani ja aiempien ulkopuolelta alkukilpailun paras nainen. Finaaliin ensisijaisesti päälistalta, seuraavaksi luokka B ja CD, sitten veteraani ja sitten aiempien ulkopuolelta alkukilpailun paras nainen. Loppukilpailu keilataan 14.3.2021 klo 12.00 alkaen.

Kilpailun voittoon keilasi Ounas-Keilan Tuomas Uusinarkaus, onnittelut!

Kilpailujuliste

Rataprofiili

Alkukilpailun tulokset

Finaalin 1osa, Finaali 2osa, Match Play

Loppukilpailu Sunnuntaina 14.3.2021 klo 12 alkaen, loppukilpailuun selviytyneet:

 

 Kymmenen parasta: Karttunen Jani, Uusinarkaus Tuomas, Torvinen Pauli, Murtola Timo, Koivuranta Seppo, Kallunki Teuvo, Huovinen Ritva, Ylinenpää Marko, Kemppainen Kari, Uusinarkaus Päivi.

Kaksi parasta B: Kukkula Matti, Koskelo Anssi, Kaksi parasta C, josta toinen on nainen: Kemppinen Martti, Ylitervo Sirkka-Liisa. Paras veteraani: Romakkaniemi Kalevi ja näiden ulkopuolelta paras nainen: Hannunen Tarja.

 

Erilliset voitot sija 30: Aspegren Ari ja sija 60: Pitkänen MarttiKeilailuvalmennusta

 Valmennukset tauolla keilahallin aukioloaikojen vuoksi. 

Valmennusta tarjolla keskiviikkoiltaisin klo 19.00-20.00. Jokaisena iltana on eri teema treenattavana. Hinta 10€/kerta, kausikortilla ilmainen. Max 8hlö per kerta. Ilmoittautuminen keilahallin kassalle. LISÄTIEDOTViking online scoring